І знову зустріч з читачами

1 вересня я, як заступник директора КУ “ЦМБС для дітей” м. Одеса разом з бібліографом КУ “ЦМБС для дітей” Олексієм Надемлінським, які за сумісництвом ще й є дитячими письменниками, та разом з завідуючою філіалу бібліотеки № 26 Наталею Лук'яновою завітали на гостини у ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МУЗИЧНИЙ ЛІЦЕЙ ім. проф. П. С. СТОЛЯРСЬКОГО.

У камерному актовому залі пройшла цікава та змістовна зустріч з учнями 5-7-х класів. Ми розповіли дітям про відмінності між паперовою та електронною книгою, чому корисно читати саме паперові книжки, про сучасні бібліотеки, про можливості, які вони відкривають перед читачами. Зробили огляд нових надходжень до дитячих бібліотек міста. 


А ще у школярів була чудова можливість поспілкуватися з автором їх улюблених книжок, Олексієм Надемлінським, дізнатися про історію написання його книг “Маленька відьма та Кір” та “Життя видатних дітей.” Відкрили діти для себе і нове ім'я — Наталія Кавун (тобто моє). Я не лише розповідала про бібліотеки, а й презентувала свою повість “Канікули з секретом, або Що приховувала графська садиба”. Наталя Лук'янова — завідуюча філіалу бібліотеки № 26 — запросила дітей на екскурсію до бібліотеки та розкрила для них багатство та різноманітність книжкового фонду своєї бібліотеки. На завершення, діти підготували нам маленький музичний сюрприз та задарили квітами.


Щиро дякуємо організаторам зустрічі Викторії Александровій та книжковому клубу “Читалочка”, а також вчительці української мови та літератури Кулініч Тетяні Миколаївні. 



 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Кукла, которая работала в библиотеке. Часть 1. Кукла Фифи

"Чому я живий" впечатления после предпросмотра